”Onpa hienot sivut, mutta vähän hitaat…”

Paraskaan toteutus ei takaa haluttua lopputulosta, jos palvelinpuoli ei ole kunnossa. On parempi jättää palvelimet niihin erikoistuneisiin tahoihin. Mekään emme käytä aikaamme palvelimien virittelyyn, koska se olisi pois varsinaisesta asiakastyöstä ja verkkosivuprojekteista. Tästä syystä työskentelemme ensiluokkaisten palvelintarjoajien kanssa ja ehdotamme verkkosivuillesi parhaiten sopivaa palvelinympäristöä. Käyttämämme yhteistyökumppanit tarjoavat projektista riippumatta nopean WordPressille optimoidun palvelimen, päivittäiset varmuuskopiot sekä 24/7 tukipalvelun.

Kohderyhmä vaikuttaa palvelimen valintaan

Ovatko asiakkaasi pääosin Suomessa? Ympäri Eurooppaa? Vai kenties usealla mantereella? Palvelimen on syytä pystyä tarjoamaan sivusi asiakkaillesi nopeasti sijainnista riippumatta, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Palvelimen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Hienot uudet sivut jäävät monelta näkemättä, jos palvelin alkaa yskähdellä eikä kävijä jaksa odotella koko päivää. Tai edes 10 sekuntia. Hemmetti, kaikkein kiireisimmät lähtevät jos sivuja pitää odotella enemmän kuin 1s (yksi sekunti!). Jokainen odotettu sekunti voi tarkoittaa jopa 7% menetystä viivan alla (Kissmetricsin hyvä infografiikka aiheesta, pdf). Näitä lukuja kannattaa miettiä hetki.

Suosittelemme verkkosivuprojektiin parhaiten soveltuvaa palvelinympäristöä. Ja mikä parasta, palvelimen kustannukset sisältyvät ylläpitosopimuksiimme! Lue lisää ylläpidon tärkeydestä täällä.