WordPress-palvelimet

Jätä konepellin alla tuunaus minulle.

”Onpa hienot sivut, mutta vähän hitaat…”

Paraskaan toteutus ei takaa haluttua lopputulosta, jos palvelinpuoli ei ole kunnossa. On parempi jättää palvelimet niihin erikoistuneisiin tahoihin. En minäkään käytä aikaani palvelimien virittelyyn, koska se olisi pois varsinaisesta asiakastyöstä ja verkkosivuprojekteista. Tästä syystä työskentelen vain ensiluokkaisten palvelintarjoajien kanssa ja ehdotan verkkosivuillesi parhaiten sopivaa palvelinympäristöä. Käyttämäni yhteistyökumppanit tarjoavat projektista riippumatta nopean WordPressille optimoidun palvelimen, päivittäiset varmuuskopiot sekä 24/7 tukipalvelun.

Kohderyhmä vaikuttaa palvelimen valintaan

Ovatko asiakkaasi pääosin Suomessa? Ympäri Eurooppaa? Vai kenties usealla mantereella? Palvelimen on syytä pystyä tarjoamaan sivusi asiakkaillesi nopeasti sijainnista riippumatta, kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Palvelimen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Hienot uudet sivut jäävät monelta näkemättä, jos palvelin alkaa yskähdellä eikä kävijä jaksa odotella koko päivää. Tai edes 10 sekuntia. Hemmetti, kaikkein kiireisimmät lähtevät jos sivuja pitää odotella enemmän kuin 1s (yksi sekunti!). Jokainen odotettu sekunti voi tarkoittaa jopa 7% menetystä viivan alla (Kissmetricsin hyvä infografiikka aiheesta, pdf). Näitä lukuja kannattaa miettiä hetki.

Suosittelen verkkosivuprojektiin parhaiten soveltuvaa palvelinympäristöä. Ja mikä parasta, palvelimen kustannukset sisältyvät ylläpitosopimuksiin! Lue lisää ylläpidon tärkeydestä täällä.