Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste luotu 24.5.2018, päivitetty 19.11.2021 (päivitetty evästepolitiikka, lisätty maininta Fathom Analyticsista).

Rekisterinpitäjä:
Stealth Model Finland Oy
Tuomiokirkonkatu 36 A 33100 Tampere
ville@stealthmodel.fi

Kerään henkilötietoja asiakassuhteiden ja yhteistyökumppanuuksien hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on Stealth Model Finland Oyn ja asiakasyrityksen välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

Tietoturva ja tietojen asianmukainen säilytys ja käsittely on minulle äärimmäisen tärkeää. Huolehdin, että hyviä tietoturvakäytäntöjä ja lainsäädäntöä noudatetaan ja samaa vaadin myös asiakkailtani.

Sivustolla ei käytetä minkäänlaisia evästeitä, eikä yksityisyyttäsi loukkaavaa seurantaa. En tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä. Minulle ei ole millään tavalla tärkeää tietää, montako sekuntia olet ollut milläkin sivulla tai millä sivuilla juuri sinä olet vieraillut.

Sivustolla on käytössä yksityisyydensuojan huomioiva Fathom Analytics, joka ei perustu evästeisiin, eikä kerää minkäänlaista henkilötietoa. Työkalun avulla saan korkean tason yhteenvedon sivuston liikenteestä, tietosuojalakia noudattaen. Lämmin suositus (sisältyy ylläpitopakettiin).

Henkilötietojasi vastaanottavat:
– Stealth Model Finland Oy
– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta tai yritykseltäsi maksun
– tilitoimisto, joka kirjaa tilaukset, laskut ja kuitit kirjanpitoomme

Säilytämme henkilötietojasi:
– sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan
– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
– oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.